Kuntavaalikyselyn tulokset päivitetty

Kuntavaalikyselyn tuloksiin on nyt lisätty torstaihin 23. maaliskuuta klo 12.00 mennessä tulleet vastaukset. Kysely on vielä avoinna ehdokkaille maanantaihin 27. maaliskuuta 2017 klo 12.00 asti.

Paras vastausprosentti kyselyyn on puolueilla Perussuomalaiset ja Vasemmistoliitto. SKP on heti kolmannella sijalla. Myös RKP , Piraattipuolue, Kristillisdemokraatit ja Itsenäisyyspuolue ovat olleet kohtuullisen aktiivisia.

Häntäsijoja kyselyssä pitävät suuret puolueet Vihreät – De Gröna, Keskusta, Kokoomus ja SDP. Muutamia vastauksia kaikista näistä isoista puolueista on kuitenkin tullut.

Muutamilta ehdokasmääriltään pieniltä puolueilta puuttuu vastaukset kokonaan: Feministinen puolue, Liberaalipuolue, Kommunistinen työväenpuolue, Suomen Eläinoikeuspuolue, Edistyksellistä Helsinkiä, Demokraatit ja Liberaalisen puolueen yhteislista.

Vastaajista 55 % kannattaa A-vaihtoehtoa, kaikkien kartalle merkattujen alueiden säilyttämistä nykyisessä käytössä. Yhteensä eniten kannatusta on edelleen Keskuspuiston, Malmin lentokentän ja Vartiosaaren säilyttämisellä nykyisessä käytössä.

Katso kaikki tulokset ja ehdokkaiden vastaukset.

Helsinkipuisto ja Vantaanjokilaakso Tuomarinkartano Vartiosaari Keskuspuisto Lauttasaari Malmin lentokenttä Muu, mikä:
79% 76% 84% 92% 67% 84% 68%

Tämä tiedote on julkaistu myös Facebookissa.