Kysely kuntavaaliehdokkaille on käynnissä!

Yleiskaava uusiksi -ryhmän kysely kuntavaaliehdokkaille on käynnissä. Kyselyssä esitämme ehdokkaille yhden selkeän kysymyksen muutamalla vastausvaihtoehdolla:

Oheiseen karttaan on merkitty vihreällä värillä alueet, joita yleiskaavassa tehdyissä muistutuksissa asukkaat, kaupunginosayhdistykset ja muut osalliset ovat eniten vaatineet säästettäväksi asuntorakentamiselta.

https://tolkkuakaavaan.org/1001pikselia

http://www.sll.fi/uusimaa/helsy/kannanotot/kannanotot-ja-tiedotteet-2016/jarjestojen-vuorovaikutusraportti-valiraportti

Mitä mieltä Sinä olet:

 • A. Yleiskaava uusiksi -ryhmän kartalla olevat noin 1000 hehtaaria pitää säilyttää nykykäytössä. Yleiskaavassa on riittävästi kaavavarantoa näiden alueiden ulkopuolella täyttämään Helsingin väestönkasvun edellyttämän rakentamistarpeen.
 • B. Kaikkia kartalle merkattuja alueita ei voida säilyttää, mutta seuraavat alueet tulee säilyttää nykyisessä käytössä (valitse tai nimeä yksi tai useampia alempana).
 • C. Mitään kartalle merkatuista arvoalueista ei tarvitse säilyttää nykyisessä käytössä.

Jos valitsit vaihtoehdon B, niin valitse tai nimeä yksi tai useampia:

 • Helsinkipuisto ja Vantaanjokilaakso
 • Tuomarinkartano
 • Vartiosaari
 • Keskuspuisto
 • Lauttasaari
 • Malmin lentokenttä
 • Muu, mikä:

Vastausaikaa kyselyyn on jatkettu torstaihin 23. maaliskuuta klo 12.00 asti. Julkaisemme ensimmäiset kyselyvastaukset maanantaina 21. maaliskuuta alkavalla viikolla. Ehdokas: Jos et ole vielä saanut linkkiä kyselyyn, tiedustelethan sitä kampanjatoimistostasi!

12 thoughts on “Kysely kuntavaaliehdokkaille on käynnissä!

 1. Mistä saa tietää olenko jo vastannut kyselyyn kuntavaaliehdokkaille?

 2. Vastaus ehdottomasti A.
  Säilyttämisen kärjessä Malmin lentokenttä, Keskuspuisto ja Tuomarinkylän kartanon ympäristö.

 3. Ehdottomasti A.
  Tärkeimmät säilytettävät Malmin lentokenttä, Keskuspuisto ja Tuomarinkylän kartanon ympäristö.

 4. Hei, kiitos viestistä Heimo Laaksonen! Vastauksenne on nyt lisätty kyselyn tuloksiin. Jos et ole saanut sähköpostilla linkkiä varsinaiseen kyselolomakkeeseen, laita viestiä yleiskaavauusiksi@tolkkuakaavaan.org. Kiitos.

 5. Hei, kiitos viestistä! Kyselylinkki on lähetetty teille ilmoittamaanne sähköpostiositteeseen! Seuraavan kerran kyselyvastauksia päivitämme sivuille maanantaina 27.3. klo 12 jälkeen, kun vastausaika on päättynyt.

 6. Hei, kiitos Markku Hämäläinen ja Juho Lyytikäinen! Kyselylinkki on lähetetty teille ilmoittamaanne sähköpostiositteeseen! Seuraavan kerran kyselyvastauksia päivitämme sivuille maanantaina 27.3. klo 12 jälkeen, kun vastausaika on päättynyt.

Comments are closed.